Vervolgslider_1 Veurink-1Vervolg-paginaslider-2012 Vervolgslider_2

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

31 01 2019 1
Voor het eerst in de geschiedenis van de beroemde Dakar Rally is een Toyota als eerste over de finish gekomen: de equipe Al-Attiyah/Baumel in hun Hilux. Goede timing: juist nu verschijnt de Hilux in de luxueuze, maar ook gunstige uitvoering Challenger.

31 01 2019 2

Het is dit jaar voor het eerst dat Toyota ‘Dakar’ wint, de zwaarste rally ter wereld, dit jaar gehouden in Peru. Voor Toyota een groots moment, omdat de rally, die maar liefst twee weken in beslag nam, nog op het lijstje met beroemde autosportevenementen moest worden afgevinkt. Afgelopen jaar won Toyota al het World Endurance Championship (WEC), het World Rally Championship (WRC) én de 24 uur van Le Mans.

31 01 2019 3

Ten Brinke keert terug

De Nederlandse deelnemer Bernhard ten Brinke, vanwege zijn ruime ervaring een grote kanshebber voor de eindoverwinning, begon de rally in zijn Hilux bijzonder goed. Helaas moest hij bij wijze van spreken in het zicht van de finish opgeven; er waren toen nog maar drie dagen te gaan. De oorzaak: technische mankementen. De Nederlander toonde zich echter meteen van zijn beste kant: hij heeft al gezegd volgend jaar weer mee te doen aan de Dakar Rally.

 

31 01 2019 4

Tijdelijk: Hilux Challenger

Toyota brengt van de Hilux een speciaal model uit, met de stoere naam Challenger. Het is een tijdelijk leverbare uitvoering met veel extra’s, die samen tegen een gunstige meerprijs worden aangeboden. De Challenger is een Xtra Cabine Van 4x4 en heeft onder meer spatbordverbreders, 18-inch lichtmetalen wielen, led-koplampen, een pushbar en een matzwarte roll-overbar. De standaarduitrusting omvat verder onder meer automatische airconditioning, stoelverwarming, cruise control, Toyota Go navigatie en zwarte, leren bekleding. De Hilux Challenger heeft bovendien Toyota Safety Sense, waarin diverse hightech veiligheidssystemen zijn opgenomen.

 

31 01 2019 5

Flink prijsvoordeel

De Hilux heeft een laadvermogen van ruim 1.100 kg en een trekvermogen van 3.500 kg. De 4x4-aandrijving is inschakelbaar en voorzien van een sperdifferentieel op de achteras. De motor is altijd de 110 kW/150 pk sterke 2.4 D-4D viercilinder turbodiesel. De prijzen van de Hilux beginnen bij € 29.490, als Challenger kost hij € 32.990. Het prijsvoordeel bedraagt maar liefst € 4.393.

 

 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf gebr veurink

Rheezerweg 40a
7771 TG Hardenberg

Tel 0523-264456

info@autoveurink.nl

Openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

     icon-facebook    

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.